Äntligen fick vi den efterlängtade sommarhelgen vi behövde.

Vi har andas saltluft, vi har solat och vi har badat (eller jag har doppat mig i det trettongradiga vattnet exakt två sekunder efter bastun) men visst räknas det, annat är det med mina avkommor och min äkta hälft som skriker så fort de nuddar stortån i havet, (må hända att de är lite bortskämda med fammo och faffas uppvärmda pool och tror att allt vatten skall vara lika varmt som hos dem.) Jag har dock försökt förklara att annat var det på min tid när vi nästan badade i minusgrader bara för att det hörde till när man var på villan, oavsett årstid. 

Lilo Kay har njutit av villalivet, mommo, moffa och hundarna.

Sonny Lou och Juno Mae har fiskat hela helgen, både i havet och i badtunnor.

Hon som inte behöver mycket mera än en burk med maskar och jag förundras över att vi är släkt.

En liten sädesärla som bor under mamma och pappas villatak snodde mitt kameraobjektiv medan jag fotade ungarna. Sötare tjuv får man leta.

Där barnen är, där är hunden Smilla, i hopp om att de skall ge henne lite mat.

Sonny Lou som tillsammans med Robin hittade flaskpost när de gick runt holmen. Det bästa han vet är brev och skattkartor så gissa om han var nöjd när flaskan innehöll ett brev till honom.

Ifall någon känner igen er? (Sonny Lou undrar vem som skickat brevet)

Tack för en fantastisk helg och för ett fint avslut med grannarna och go´fika ♥

Nu väntar en hel veckas jobb för min del och jag vet inte riktigt hur jag skall fördela tiden rätt så att alla timmarna räcker till.

Ha en skön vecka!