Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi

Undrar om det beror på mig eller på min Beemo Duo Jogger för att jag äntligen har kommit i gång med min löpning men helt ärligt så tror jag att vagnen har bidragit med hälften av mina löpturer för nu har jag liksom ingenting att skylla på längre, dessutom tycker jag att det är lättare att springa med en vagn än när jag springer utan. Jag kan fokusera på Lilo Kay istället för de dumma hjärnspökena som annars plågar mig med att jag inte orkar.

 

Lilo Kay är så nöjd i sittdelen att hon försöker hålla sig vaken så länge som möjligt för att inte missa något. Somnar hon är det bara att fälla ner ryggstödet i fullt liggläge och sedan drar jag ner suffletten som skyddar mot vind och sol.

De gånger jag har tänkt att hon skall sova så har jag lagt liggdelen färdigt istället för sittedelen och så har hon somnat skönt.

 

Vårens bästa pryl är helt klart vår Beemo Duo Jogger för den har tagit mig från soffan och ut längs vägen, tänk att det behövdes något så enkelt som en ny joggingvagn. HÄR kan ni läsa mera om min recension om vagnen.

Jollyroom.fi hittar ni Beemo Duo Jogger nu till rabatterat pris 199,90€ (ord. pris 400€)

Under kategorin barnvagnar kan du se flera olika barnvagnmodeller som kanske passar just dig och ditt behov.