Inlägget i samarbetet med Jollyroom.fi

Vet ni, jag har gått och blivit med joggingvagn.

En Beemo Joggingvagn Duo Jogger har fått flytta hem till oss.

Något som jag verkligen saknat efter graviditeten och förlossningen är löpningen men jag har inte velat stressa fram något utan låtit kroppen återhämta sig i egen takt och istället har jag gjort mammaövningar här hemma, något som fungerat alldeles utmärkt. Dock har jag saknat att få dra på mig skorna och ut i spåret men eftersom vi bara har en Bugaboo Donkey Duo sen tidigare som inte är den löpvänligaste vagnen så har jag dragit mig för att ge mig ut på vår usla, gropiga väg med den och istället bara tagit korta promenader. Nu skall här bli ändring på detta!

Om löpningen uteblir så har jag inte en vagn att skylla på iallafall.

 

 

 

Här kommer en recension om vagnen från Jollyroom.fi efter att ha hunnit testa den i både snö, lera, asfalt och grus.

Vagnen är en joggingvagn som innehåller både sittdel och liggdel vilket är ett plus för oss ännu ett litet tag så att jag kan ta liggdelen de gånger jag vet att Lilo Kay kommer att sova och sittdelen när hon är pigg och vill vara med.

Beemo Duo Jogger är en stabil joggingvagn som är väldigt lätt och har många smarta funktioner med stora lufthjul och fjädring vilket gör turen extra skön för oss med farligt dåliga vägar.

När vi åker med sittdelen och Lilo Kay har somnat så är det enkelt att justera ryggen till viloläge och ändra fotstödet så hon kan ligga så rakt som möjligt.

Varför valet föll på en Bemoo Duo Jogger som just vår joggingvagn var nog mest för att den kändes så ombonad och bekväm som möjligt samt att den skulle vara lätt och smidig att köra. Är jag ute på en löptur behöver jag inte så mycket extra vikt, det räcker gott och väl med själva turen.

Plus och minus med vagnen:

+ Att den har både liggdel och sittdel.

+ Lätt och smidig att köra på dåligt lutande och gropiga vägar.

+ Stor förvaringskorg under vagnen.

+Sittdelens sufflett går att justera i många lägen.

+ Säkerhetsbygel med swingfunktion och fempunktsbälte.

+ Lätt att fälla ihop.

+ Central broms på bakhjulen.

+ Att det finns tittfönster på liggdelen och sittdelens justerbara sufflett.

+ Handtaget går att vika ner, för mig som är kort är detta nödvändigt.

+ Mycket prisvärd.

– Liggdelen ganska liten.

– Suffletten på liggdelen hade gärna fått vara lite större eller åtminstone gå att dra ner lite längre.

– + Kunde ha haft lite större hjul men överlag så är detta en mycket bra vagn som jag helhjärtat kan rekommendera till dem som är ute efter en bra och stabil joggingvagn för babyn att växa i.

Jollyroom.fi hittar du Beemo Duo Jogger nu till rabatterat pris 199,90€ (ord.pris 400€).

Under kategori barnvagnar kan du se flera olika barnvagnsmodeller som kanske passar just dig och ditt behov till super bra pris.