Huj, huj detta mörker.

Det är mörkt när vi vaknar och det är mörk när vi går och lägger oss. Jag brukar faktiskt inte klaga på vintern för jag gillar ju ändå att vi har fyra olika årstider och jag tycker faktiskt vintern är rätt så mysigt till en viss gräns, men mörkret, huj, huj, det kan faktiskt göra mig lite knäpp.

Men vilken tur att jag har mina solstrålar som lyser upp hemmet.

img_9531

Lilla Lotta i trappan, hon är som vädret hos oss.

img_9536

Tvära kast.

Som hon förgyller våra dagar. Igår sa hon att Robin skulle gå ut för det var hennes hus och idag ville hon flytta till skolan. Jag undrar när den dagen kommer som hon gör det på riktigt, alltså flyttar. 

Jag vill inte. Aldrig någonsin.

Vilken tur att det är vi som ännu får bestämma och jag hoppas att det dröjer tills den dagen. Det om det, ikväll skall vi iväg på julgröt, bara Robin, jag och Lilo Kay och det skall bli riktigt skönt att få andas lite frisk luft mellan varven.

Hoppas ni också får en riktigt fin dag!

Kram ♥