Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig, något som jag har insett efter en hel vecka med sjukdomar och jobb upp till öronen. Jobbet får vänta och familjen går före, alla gånger. Jag har knappt hunnit kolla mailen och inte heller skriva blogginlägg som jag hade tänkt.

När det är som värst, jobbet växt på hög och med en väntande julmarknad inbokad. Då kommer hon, min ljuvliga praoelev Hilda och hjälper mig så in i bomben. 

Så glad över min fina julängel som ville göra sin prao hos moster. Dessutom är hon en hejare på att sticka och har hjälp mig massor redan.

Jag har också hunnit baka pepparkakor. Recept till mormor Leas goda kakor hittar ni HÄR.

Tova-Liten, nappband, mössor, pälstofsar och mycket mera som gick åt på julmarknaden.

Så roligt och fantastisk försäljning. Nu gäller det dock att börja om igen, vila kan jag göra en annan dag.