Ni vet väl att höstens isbjörnar är bruna eller från och med nu så får det bli så eftersom denna Isbjörnshoodie till Sonny Lou är rostbrun och jag kan inget annat än älska garnet och färgen.

I Isbjörnshoodie mönstret har jag bara Drops Air som garnalternativ, det var mitt första mönster och jag hade inte testat att sticka i något annat alternativ men efter att mönstret kom ut har jag fått många frågor om andra garnalternativ och jag har letat något med ungefär samma tjocklek och stickfasthet att sticka hoodien i.

Detta garn, Sandnes Alpakka Ull köpte jag för några veckor sedan från Marks & Rosengren för att testa hur det skulle bli till en isbjörnshoodie och först nu fick jag lagt upp maskorna på stickan. Masktätheten skiljer på två maskor men storleken på stickorna är det samma och fast jag stickar väldigt hårt så blir tröjan inte så mycket mindre än med garnet Air. Vi gillar, både färgen och garnet och Sonny Lou frågar hela tiden när den blir klar, så roligt när ungarna uppskattar stickat.

Dessutom vill jag passa på att påminna om morgonkvällens stickurs som jag håller hos Marks & Rosengren.

Ännu finns några platser kvar och det lovas go´fika, kaffe, gemenskap, ett valfritt mönster från Lykkeliten Design och lotteri. Här kan du läsa mera om kvällen och anmälning.

Varmt välkommen!

I samarbete med Lykkeliten Design och Marks & Rosengren