Redan innan första lövet har fallit från träden då kommer lusten tillbaka på ett helt annat sätt än under sommaren. Jag får sådan inspiration till att sticka och vara kreativ. Dessutom är jag så glad över att jag faktiskt har den kunskap som jag har till att göra kläder själv istället för att alltid köpa nytt inför varje säsongsbyte.

Att sticka är inte svårt alls, du behöver bara stickor, garn och kanske lite hjälpmedel till att starta upp, läsa mönster eller bara våga testa något nytt. Dessutom är det gratis terapi till på köpet.

Kanske du redan kan sticka, men vill du utveckla dina färdigeter eller har du helt enkelt fastnat i konsten. Nu har du chansen att lära dig från grunden eller utveckla dina färdigheter.

Jag kommer att tillsammans med Marks & Rosengren hålla kurser där jag hjälper dig att komma igång med stickning, inspirera, hjälpa om du fastnat på vägen, umgås, dricka kaffe, äta något gott och framför allt ha roligt. Här kan du läsa om våra kvällar som vi höll i våras och det var ett sant nöje att få tillbringa dem tillsammans med er ♥

Känner du att detta är något för dig så drar vi igång igen:

Tisdagen den 12.9 klockan 18-21.00

Tisdagen den 10.10 klockan 18-21.00

Tisdagen den 7.11 klockan 18-21.00

Kursavgift 20€/person/kväll och då ingår kaffe med dopp.

Kurskvällen hålls vid Marks & Rosengren, Styrmansgatan 7 i Jakobstad.

Anmälningar kan göras direkt till mig på mail: snellmanvictoria@gmail.com eller till Marks & Rosengren i butik eller per telefon 050-5184821

Nytt för i år är också en Garn-glädje dag där vi kommer att sticka/virka en hel lördag, eventuellt äta brunch osv vid stadshotellet i Jakobstad där vi kommer att bjuda in alla garntokigiga långväga samt nära och kära att komma och sticka/virka tillsammans med oss. Mera om detta kommer senare men boka färdigt in lördagen den 7.10 för detta.

Alla är varmt välkomna!

I samarbete med Marks & Rosengren