Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg, det känns fint att så många ger så mycket kärlek även om jag är väldigt dålig på att besvara dem. Att jag är så dålig på att besvara kan bero på att jag helt enkelt försöker hålla mig borta från telefonen så mycket som jag bara kan och de gånger jag plockar fram telefonen så är det jobb mail som jag måste prioritera, men vartenda litet hjärta värmer ♥

Nu slänger vi ut “herr jante” och istället plockar vi in julen och allt det fina med den.

På tal om julen, så tog jag Juno Maes nya klänning av pinnen i fredags med ett hopp om att hinna få ut den till test, ifall att det finns någon galen själ ännu som vill sticka årets julklänning också skall få hinna. För mig tog den fem dagar så än är väl inte loppet kört eller? 😉

Juno Mae som annars är av den lite kräsna sorten gav tummen upp eftersom den hade vingar och hade lagom mycket vidd i kjolen och tillsammans med årets strumpbyxor godkände hon genast femtio cent för att pröva outfiten och låta mig ta fem bilder. Normalt brukar hon förhandla med lite mera i potten.

Imorgon skall jag fixa klart mönstret och sen så väntar jag på mera garn så att nästa dress skall få komma på pinnen men först skall jag hålla stickkurs på tisdag som för övrigt finns några lediga platser kvar. Här kan ni läsa om kursen och anmäla kan man göra till mig eller till Marks.

Nu skall jag mysa ner i soffan med kärleken och frossa i mig de sista godisarna som lämnat kvar från gårdagen så att jag med all säkerhet skall må så dåligt i morgon att jag inte önskar något sött på hela vecka. För viss funkar det så?!

Godkväll!