Äntligen är den här, höstens stora höjdpunkt!

Jag kickar igång stickkurser igen tillsammans med Marks & Rosengren och det har varit så efterfrågat även denna höst vilket känns helt fantastiskt. Jag gillar att vi fortsätter tycka om att sticka och viljan att lära sig.

Jag ser också så framemot ännu en till termin och efter varje kurstillfälle så har jag gått hem med en underbar känsla i bröstet. Tänk att jag får träffa så många fina människor som jag kanske aldrig hade träffat annars och samtidigt få sitta ner tillsammans och lära ut det jag tycker mest om. Det är lycka för mig.

Kanske kan du redan sticka men vill utveckla dina färdigeter eller har du helt enkelt fastnat i konsten.

Nu har du chansen att lära dig från grunden eller utveckla dina färdigheter. Vi kommer att sticka, dricka kaffe, äta en bulle men framför allt ha roligt.

Känner du att detta är något för dig så drar vi igång årets stickkurser igen:

Tisdag: 25.9 kl 18-21.00

Tisdag: 23.10 kl 18-21.00

Tisdag: 13.11 kl 18-21.00

Tisdag: 4.12 kl 18-21.00

Kursavgift 20€/person per kväll och då ingår kaffe med dopp samt att ni får välja ett valfritt mönster från Lykkeliten och så ordnar vi även ett litet lotteri.

Kurskvällen hålls vid Marks & Rosengren, Styrmansgatan 7 i Jakobstad.

Anmälningar kan göras direkt till mig på mail: snellmanvictoria@gmail.com eller till Marks & Rosengren i butik eller per telefon 050-5184821 och det går att anmäla sig till alla kurstillfällen ifall man vill eller så till varje enskild.

Välkommen!