Med några nätter och dagar som inte går till historien som de bästa sedan jag blev trebarnsmamma säger jag ett trött hej här på bloggis, vi lever eller snarare barnen lever och jag går på en energi som egentligen inte finns.

Den här unga damen har skaffat sig dåliga vanor och festar loss hela nätterna, sen när hon tar igen sig några minuter tar syskonen vid och så fortsätter det hela nätter igenom tills de tillsammans tycker att mamma fått alldeles för mycket sömn och undrar irriterat varför frukosten dröjer, klockan är ju ändå 5.30.

Tacksamt det här med att vara mamma.

Typ så här känner jag mig idag fast jag ser tyvärr inte lika söt ut, snarare mer som bilden på Sonny Lous teckning som han så glatt gav till mig och sa att det här är du mamma och i nästa stund tänka om och säga nej förresten det är nog en fågelskrämma. 

Skön dag alla vänner.