För er som nyss har hittat hit och inte känner oss så väl så tänkte jag köra en kort presentation av oss och hur vårt liv ser ut för tillfället.

I vår familj är det jag och min man Robin, våra tre barn Sonny Lou 4 år, Juno Mae 2 år Lilo Kay 8 månader och en vän på fyra ben vid namn katten Bosse. Vi bor i ett stort hus, gillar att vara ute, vi hänger mycket tillsammans och vi vaknar klockan två på natten.

Vi vaknar klockan två på natten!!

Japp ni hörde rätt men igår tog vi ut en rejäl sovmorgon och vaknade klockan fyra.

Förstår ni om jag är ett vrak? Mera ett vrak än jag varit innan och det är inte lite må jag säga. Jag går och står i sömnen, jag kokar mat i sömnen, jag promenerar i sömnen och man kunde tro att det är en mardröm när jag står i pyjamasbyxor och drar en tjutande baby i vagnen klockan 06.00 för andra eller tredje gången på rad och någon där inne ropar att den har bajsat ner sig och en annan piper att mjölken inte rymdes i glaset samtidigt som katten Bosse stolt släpper ner dagens pipande frukost på mina fötter.

Det är vårt liv, just nu.

Hon som gör sitt yttersta för att mamma inte skall sova. När hon väl somnat tar syskonen över så att mammans sömntimmar i dygnet skall vara så minimal som möjligt.

Redo för attack ifall någon annan än mamma kommer för nära.

Den ljuvligaste ungen som finns, men som är så galet missnöjd och mammig just nu att vi alla håller på få lite fnatt. Är jag hemma kan jag inte lägga ner henne på golvet utan måste ha henne i famnen hela tiden och då skall vi bara pussas och kramas. Är Robin hemma med henne är hon nöjd och ligger glatt på golvet tillsammans med sina syskon.

Jag hade en plan idag att jag skulle åka bort över lördagen för att tanka lite, men nu känns den tanken ganska absurd och tror att jag nöjer mig med ett vanligt stadsbesök på sin höjd.

Jag har lite för få sömntimmar i dygnet men jag skulle aldrig byta bort en endaste dag av mitt liv ♥

Finaste klänningen har moster Bella köpt och tröjan stickade jag när det fanns tid för sån lyx.

Kram och sov gott alla ni som kan ♥