Att starta en ny vecka med rådgivningsbesök och några timmars nattsömn.

Vi hade en tvåårskontroll för Juno Mae i morse men åkte alla eftersom jag inte hade någon barnvakt till Sonny Lou och Lilo Kay. Jag var lite orolig innan hur det skulle gå för henne men hon skötte sig exemplariskt och var super duktig. Hon klarar det mesta och är ganska tidig för sin ålder, inget jag själv har tänkt så mycket på eftersom vi ser henne utvecklas hela tiden men under kontrollen så blev det ganska tydligt. Jag tänker att hennes envishet och starka vilja har en stor del i hennes utveckling och ibland kan jag inte låta bli att tänka några år framåt och undra vad månne det bli av denna tjej.

Sånt jag funderar på en måndag eftermiddag när jag hinkat i mig några koppar kaffe för att hålla mig vaken medan jag drar vagnen inomhus (en grej jag lovat mig själv att aldrig göra) med en liten i som hållit mig vaken hela natten. Hon somnar och så skriker hon efter fem minuter, för handen mot örat och har ont någonstans. Hon har också blivit lite snuvig så jag hoppas verkligen att hon inte har fått öroninflammation. 

Nu önskar jag inget hellre än en lur på soffan men det stannar nog tyvärr bara vid en önskning och så hoppas jag att den lilla åtminstone skulle få sig lite sömn.

img_9747

Där Piff är, där är Puff.

img_9756

Det Puff gör, det gör Piff.

img_9743

Och allt är som det ska på våran gård.