En mysig dag med min trio.

Vi har pysslat, kokat julgodis och hängt ute (kameran fick följa med oss på promenaden likaså katten Bosse). Vart vi än går följer Bosse med oss och jag är så rädd att han skall komma bort eller springa över vägen när det kommer bilar men det går inte att föra hem honom han kommer med ändå.

img_9830

Lillan trivs i vagnen om hon får se vad som händer, nu är hon i en lite svår period när hon ännu behöver liggdelen men är för nyfiken att ligga när hon är vaken. Jag har bullat upp med en massa filtar bakom ryggen så att hon också får vara med oss den korta stund hon är vaken.

img_9827

Än finns hennes overall från Wheat kvar i några storlekar, nu till nedsatt pris och hittas HÄR (adlink)

img_9819

Sonny Lou är så duktig, han skjutsar Juno Mae på stora sparken alltid lika nöjd och glad säger han: Mamma det går nog bra, jag orkar för jag är en stor pojke nu. 

Vet ni att det värker i hjärtat av kärlek när jag tittar på min fina trio.

img_9837

Och ibland vill jag bara äta upp, go´ungen ♥

Fin kväll till er!