Ikväll skulle jag ha dragit vårens sista stickkurs men tyvärr så blir det inte alltid som man har planerat, vilket vi har fått uppleva ett antal gånger den här vintern.

Igår fick jag ryggskott och idag har jag tagit det till en helt ny nivå. Stilla vecka heter veckan och jag tog den på orden. Nu ligger jag vid akuten och hoppas på underverk.

Förra veckan hade jag öronvärk som tog musten ur mig, veckan innan hade vi magsjuka, veckan innan det hade vi också magsjuka, och så vill jag minna mig om RS virus i dimman där någonstans och sen är allt mörkt.

Ja, ni ser ju vad denna blogg har handlat om i vinter och jag ber om ursäkt för det men jag lovar att vi snart skall vara ovanför vattenytan med lite mera inspirerande innehåll. Eller lovar gör jag inte men vi håller hoppet och humöret uppe iaf.

Stickkursen då? Den håller vi nästa veckas onsdag istället och det finns några ströplatser kvar som ni kan anmäla till mig eller till Marks & Rosengren!

Mer information hittar ni här!