Inlägget i samarbete med Sistersneedlecraft.

Idag är det vår, helt officiellt och jag känner hur det spritter i hela kroppen, jag har äntligen vaknat till liv efter den längsta vargavintern i mannaminne. Jag skulle ha lust att omfamna hela världen och göra ett glädjeskrik men jag behärskar mig för att inte låta alltför galen eftersom jag redan har ögonen på mig.

Att jag anses som galen när det kommer till garn det bjuder jag på, för vem blir inte lite galen när Drops kör igång med 35% på nästan alla sina garnkvaliteter hela maj månad ut. Var skall jag börja liksom?

Vilken tur då att min sticklista är lång så att jag inte behöver bekymra mig om vad jag skall göra av allt garn för nu gäller det verkligen att skynda och fynda!

Några favoriter i en och samma bild. 

Lilo Kays festromper har jag stickat i Drops Baby Alpaca Silk och den ljuvliga filten är stickad i Drops Merino Extra Fine och mönster till filten hittas här. 

Drops garn hittar ni i Esse och Larsmo hos Sisterneedlecraft som också säljer bland annat stickor och knappar. Öppettider kan ni läsa om HÄR. 

Erbjudandet gäller på bland annat dessa garn: Alaska, Aplaca, Alpaca Bouclé, Andes, Baby Merino, Baby Alpaca Silk, Big Delight, Big Merino, Brushed Aplaca Silk, Cotton Merino, Delight, Eskimo, Fabel, Flora, Karisma, Kid-Silk, Lace, Lima, Melody, Merino Extra Fine, Nepal, Polaris och Puna.

Ha en riktigt trevlig första maj och sticka lugnt.