Jag vill börja veckan med att ge mitt bästa tips på varma och torra barn som har gjort våra påklädningar enkla och betydligt mer stressfria när vi skall iväg på morgonen.

 I våras när jag kom till parkverksamhet lagom frustrerad med barnen i spöregn och de knappt kunde röra sig i overallerna och regnkläderna som det hade på sig så fick jag tipset av en vän att jag skulle köpa fleecefodrade regnoveraller till barnen. Jag var faktiskt rätt skeptiskt eftersom jag tycker att overallerna som vi har köpt till barnen är så bra vattentåliga att vi inte ens behöver regnkläder men efter att ha tvättat deras ytterkläder varje dag i några veckors tid och barnen var dyngsura när de kom in så behövde de och jag något annat, mycket enklare. Vi hade bråk varje gång vi skulle ut och jag med ryggskott efter varje påklädning, sen att dessutom skicka ut två små paket som knappt kunde röra armar och ben med alltför mycket på kroppen var ju heller inte det trevligaste.

Sagt och gjort, jag letade efter något som motsvarade mina förväntningar men hittade inget i stadens butiker eftersom det mesta redan var slutsålt. Jag kikade igenom nätet och hittade dessa två härifrån (adlinks) och jag lovar, det är något av det bästa köp jag någonsin gjort. 

Nu klär barnen på sig själva och med bara ett tunt ull underställ på kroppen och overallerna är de både varma och sköna när de kommer in UTAN att ha frusit eller svettats. Perfekt till vårt klimat när halva vintern är blöt och regnar bort.

Sedan när det blir riktig vinter, ja då har vi andra overaller som tål kyla och värme bättre men det bästa tipset till klottväder jag kan ge er det är en fleecefodrad overall.

Nu finns overallerna till -25% t.om 30.10 (adlinks) och en massa andra fina erbjudanden. Jag skall passa på att klicka hem ett par nya GoreTex skor till Sonny Lou men först skall jag hämta hem mina barn från parken.

1.Fleecefodrad regnoverall svart HÄR // 2. Fleecefodrad regnoverall rosa HÄR // 3. Didriksons Stövlar HÄR 

Ha en fin dag!