Nu tar jag ett nytt kliv ut i något för mig lite ovant och främmande men också så roligt. Som ni kanske har märkt så kommer Autre att lägga ner sin portal vilket känns jätte tråkigt på många sätt men samtidigt så fick jag en liten knuff i ryggen att göra en egen blogg och hemsida.

Jag kommer sakna Autre gänget jätte mycket men samtidigt så vill jag tacka Michelle och Jannike för att de trodde på mig och ville att jag skulle vara med i deras bloggteam. Utan er hade inte Lykkeliten funnits så tack för det tjejer ♥

Nu hoppas jag att ni fortfarande kommer hänga med mig och mina små fågelungar på den här resan och förhoppningsvis snart, mycket snart får ni vara med och välkomna en till liten familjemedlem.

Jag kommer självklart blogga som förut och mitt gamla bloggarkiv kommer också flytta med hit så fort som det blir möjligt. Min gamla blogg finns fortfarande kvar HÄR där jag också har en tävling som ni ännu kan vara med på, och mina mönster och alla mina diy finns också kvar så ni behöver inte vara oroliga ifall ni är mitt uppe i något av mina stickprojekt.

Varmt välkommen ♥

 

Du&Vi_150721-4_0731_webb-2

Har du frågor angående bloggen/hemsidan eller vill du ha bloggsamarbeten så hör gärna av dig och känn dig fri att kika runt på min nya fina hemsida by Robert Bamm