Idag hänger jag med denna bönan, Robin har varit på språng med äldre barnen och Lilo Kay och mamsi har städat huset.

Det slog mig att vi faktiskt har julafton snart, jag förstår inte varför den alltid kommer så plötsligt, kanske man borde ta tag i julklappshandel på riktigt och inte bara tänka: Jag gör det i morgon.

En del julklappar har vi beställt på nätet och vi har tänkt att det inte skall bli många klappar i år, leksaker har de i överflöd men nyttosaker som de behöver skall åtminstone finnas i tomtens säck.

Hur är det med er, har ni gjort klart era julklappsbestyr?

img_9696

Ikväll kommer alla våra kära grannar över på lite glögg och pepparkakor. Vi har verkligen bästa grannarna man kan ha och vi försöker att ordna grannträffar varje sommar och jul, sen träffas vi lite titt som tätt också speciellt vi som har småbarn.

Nu skall jag dricka mitt eftermiddagskaffe i lugnet och kanske sticka en maska eller två.

img_9710

Baby L i sin nya mössa, hon förstod inte riktigt varför hon skulle få en till, men har hon en morsa som stickar så får hon allt vänja sig!

Ha en fin lördagkväll ♥