I samarbete med Lykkeliten Design

Sådär ja. Nu är mönster till Pappas Isbjörnströja ute i wepshopen och jag är så glad att jag fick mönstret klart fast denna vårtrötthet eller sviterna efter vinterns sjukdomar har satt sina spår och jag ser dubbelt bara vid blotta tanken att sätta mig framför datorn. Men nu är det ute och hittas här.

Tröjan är väldigt enkel, rak och minimalistisk och samtidigt snabbstickad eftersom den stickas på stickor nr 5,5. Jag har stickat den i Sandnes Kos och jag ångrar inte mitt val för en sekund, så värt varenda cent. Den är lätt, sticks inte och noppar inte även fast jag går omkring i den här hemma med något barn nötandes på min arm (jag lånar den när han är på jobb).

När tid och tillfälle blir över så får det bli en mammas isbjörnströja till mig själv i samma garn.

Många goda stickstunder till er ♥