Hej raringar!

Tänkte ifall någon har missat så kör jag en liten tävling på min instagram där jag lottar ut en Lykkeliten napphållare i naturgarvat och giftfritt läder. Kika in här för att delta i tävlingen som pågår till tisdag och stort lycka till!

I sammarbete med Lykkelitendesign

Ikväll skall vi iväg på kalas för att fira Sonny Lous bästa kompis och kusin Mose som har fyllt 5 år. Gissa om vi har räknat hur många dagar och nätter det är till kalaset och efter att ha upprepat mig ett x antal gånger idag att det är ikväll vi skall på Moses kalas så fortsätter det om och om igen: När skall vi åka på kalas, varför tar det så lääänge..

Nu skall jag ta tag i mitt mönster projekt som egentligen skulle ha varit klart för två veckor sedan minst, men vilken tur att jag får bestämma själv när saker och ting blir gjorda och min slogan för tillfället är “Jag mårar å på” och så blir det klart när det blir.

Trevlig lördag alla vänner!