Helgen spenderades i fint sällskap tillsammans med systrarna i Helsingfors och det må heta morsvila men jag har varit helt däckad sedan jag kom hem. Kan bero på löpande i butiker och sedan allt kånkade på överfulla shoppingväskor, jag trodde antagligen att man inte fick komma hem tomhänt så jag slog till för hela slanten. Nu blir det knäckebröd och vatten resten av året för detta med måtto var ju liksom inte riktigt min grej, all in oavsett vad det gäller.

En som också fortsätter att köra all in är lillan. Hennes party tar aldrig slut och jag gör snart vad som helst för att vi alla skall få sova, något hon tycker är överskattat och tråkigt. Att jag har huvudvärk konstant beror på att jag spänner mig de få timmarna jag lyckas få ihop skrapat lite sömn och zombie mamman är ett faktum. Måtte det inte svänga snart.

Nu skall jag dricka mitt kaffe och göra lite jobb innan det är dags att hämta kidsen från parken.

Ha en fin vecka.