Inlägget i samarbete med Marks & Rosengren

IMG_6899

Lite nytt i garderoben till vår lilla baby som jag har bestämt skall göra sin entré till världen snart. Riktigt snart.

IMG_6905

När jag såg att Klompelompe som har gjort ett samarbete med Sandnes garn hade kommit ut med sitt nya häfte så visste jag med en gång att jag ville sticka den super söta Tobias koften som fanns i häftet. Jag fick lite Odd Molly vibbar av hela koftan och visst har jag lite rätt. Att jag valde ljusblått och vitt var inte heller så självklart då, jag velade lite mellan en färg i grå grön också men nu är jag så nöjd över färgvalet. Visst skall ändå små bebisar ha ljuva pastellfärger? Och det passar lika bra till både killar och tjejer.

IMG_6908

I samma Klompelompe häfte fanns det ett par romper som heter Kjekkas-romper och de ville jag också sticka tillsammans med koftan, jag tror att babyn kommer gilla detta set lika mycket som jag eftersom det inte sticks överhuvudtaget och är endast mjukt och skönt. Att den lilla babyn kommer ha en hel massa romper, det kan jag inte sticka under stol med, men jag har alltid haft en förkärlek till dessa små söta plagg som är så lätta att kombinera med så mycket.

IMG_6902

Garnen jag har använt är Klompelompes naturvita tunn merinoull och det ljusblåa Sandnes Babyull Lanett. Jag valde att kombinera dessa två garn eftersom jag ville ha den ljusblåa färgen och den fanns inte i Klompelompes egen färgkarta, men det gick alldeles utmärkt att sticka dem tillsammans.

Ni hittar både mönster, garn och en hel massa knappar hos Marks & Rosengren i Jakobstads som också har egen webbshop HÄR