Idag trotsade lillan och jag regnvädret för lite tumis tid på stan och jag kan bara förundras hur mycket hon har ändrat på bara några veckor. Visst ja, hon har blivit två år men också så stor helt plötsligt. Sitt starka envisa humör det har hon alltid kvar och det är också bara lite på hur det svänger om det skall gå bra eller om vi får vända om och åka hem, men det går allt mera att diskutera och prata med henne och hon njuter när hon får all min uppmärksamhet vilket jag tänker på att försöka ge båda barnen lite extra mycket av nu innan babyn kommer.

Att hon är blöjfri och har gett sina blöjor till dockan istället är också helt sjukt skönt och jag kan inte förstå att det har gått så enkelt som det har gått, på nästan hela sommaren har vi inte behövt använda blöjor alls, självklart händer det olyckor men det är sådant man får räkna med och det är så roligt att se stoltheten i blicken när hon går på toan själv. Att hon sen visar sina “tjosor” till var och varannan människa hon möter det känns ibland si så där 😉

image-21-09-2016-at-13-36

image-21-09-2016-at-13-37

image-21-09-2016-at-13-37-1

Trots regnvädret idag bar hon sin nya fina tröja som hon fick i födelsedagspresent av moster Annika, och hon gillar den lika mycket som jag.

Hon gillar tröjan för att den fanns i ett paket från Annika (jag borde slå in varje plagg i presentpapper som jag stickat så kanske de går lättare hem sen), och jag gillar tröjan för att den är handstickad och galet fin. Om ni bara visste vad jag uppskattar handgjorda gåvor även fast jag stickar själv, jag förstår vilket jobb det ligger bakom varje plagg och så är det ju ingen nyhet att jag gillar allt som är stickat.

Tröjan är stickad Mandarin Petit och mönstret finns i Sandnes Sommer Baby katalog.

Nu skall jag krypa ner i soffan, det behövs inte så mycket mera än en liten stadsrunda för att hela den höggravida kroppen skall skrika efter lite vila.

Ha en skön lördag!♥