Denna lördag har jag suttit framför datorn tidig sen tidig morgon och jobbat med mina mönster. Robin är med barnen vid syrrans och jag hade tänkt hinna med en hel massa under tiden. När jag trodde att jag var klar med mitt jobb så inser jag att allt har varit förgäves. Jag skulle skicka en ny korrigerad version till alla som köpt Isbjörnshoodie mönster av mig och när jag äntligen var klar så har inga mönster blivit skickad alls, så nu står jag på ruta ett igen.

Därför ber jag er, alla ni som har köpt mönstret och vill ha ett nytt så maila till mig på snellmanvictoria@gmail.com. Mönster korrigeringen är inte stor och gäller endast på det två största storlekarna, men rätt skall vara rätt.

Här är två helt underbara Isbjörnshoodie stickad av Monica Thylin, hennes instagram som innehåller en hel massa annat fint, hittar ni HÄR. Jag hade så gärna haft dessa ljuvliga blåa skapelser till mina flickor också  ♥

Tack för att jag fick dela dina bilder Monica.

Mönster till Isbjörnshoodie hittar ni HÄR i min webshop.