Här har det ekat tyst några dagar, barnen och jag är krassliga och jag längtar mer än någonsin till ett varmt land med pool, roomservice, god mat och obegränsat med sol.

Drömma kan man alltid och det är en lyx som vi inte kommer att unna oss inom den närmaste tiden iallafall fast jag försöker med alla knep övertala och hitta små kryphål för att locka med mig mannen på en resa (barnen har redan packat väskorna dock och är redo för avfärd typ idag) men han tänker lite längre än jag i många fall. Vi har ju faktiskt en liten renovering på gång, vi skall börja fixa i barnrummen, jag håller på med mitt och så kommer våren och utsidan kräver sitt.

Det om det.

Det lilla barnet som inte sover så bra om nätterna, en andra tand är på gång och det stora bajsproblemet som fortfarande inte fungerar även fast vi börjat ge henne lite, lite plommon. Jag undrar hur många dagar en baby som får lite smakportioner klarar sig utan att bajsa? Är två veckor och några dagar normalt?

Nu skall jag slänga mig i soffan med lite ingefärsdryck och hoppas att det biter på den dumma bacillen.

Kram till er!