Förra helgen, på sommarens två varmaste dagar stod jag som lykkeliten och sålde mina produkter, att det var roligt med alla fina människomöten vägde upp att jag nästan frös ihjäl på riktigt. För på riktigt så var det så kallat precis där jag stod att jag var nästan köldskadad när jag kom hem. Dessutom så blåste allting jag sålde iväg samtidigt som jag visste att där hemma satt husfolket och bara längtade efter ett svalkande bad.

Idag med några ynka plus grader, regn och blåst samt att jag drömde inatt att vi hade fått flera centimeter snö så känner jag mig nästan lite små sur över att jag inte hann uppleva sommaren 2017.

Galen försäljare som trots vädret njöt av Larsmos nya torg, musiken och alla människor.

Tova-Liten, en stor favorit.

Pernilla stannade till för en pratstund likasom många andra  fina ♥

Så tacksam och glad över alla fina kunder och för försäljningshelgen, jag borde göra detta flera gånger men då med ullkalsongerna på.

Nu hoppas jag bara att survädret rycker upp sig så att ni skall slippa höra mitt gnäll.

Kram och godkväll.