Ett nytt liv att älska. I min mage.

Så älskad redan och jag kan inte förstå att vi faktiskt skall få uppleva det största i livet en gång till. Vi skall bli föräldrar för tredje gången. Sonny Lou och Juno Mae skall få ett litet syskon i slutet på augusti och Juno Mae skall bli storasyster!! Hur det sista skall gå det kan jag bara spekulera i men för Sonny Lou är jag inte ett dugg orolig, han bara längtar efter vår egna lilla bebis och det gör vi med.

image-01-10-2016-at-08-16

För några veckor sedan fick vi tjuvkika på det finaste lilla livet i magen och känslorna som kom var all over the place 😉

Jag känner mig så rik och välsignad. Tänk att få plocka fram alla små kläderna igen och det kvittar om det blir en pojke eller flicka, bara det blir en bebis som vi får ta med oss komma hem. Men visst har jag redan planerat lite vad som kommer finnas på mina stickor de kommande månaderna, och jag tror inte den lilla bebisen kommer vara utan stickat iallafall. Med önskan om en skön söndag.

Kram Victoria ♥