När jag gjorde en tillbakablick på förra året och gick igenom alla bilder och texter på vad vi hade gjort och allt jag hade hunnit med på det kreativa planet så slog det mig att vi hade varit ovanligt friska.

Om det blir så att jag kommer att få möjlighet att göra en tillbakablick på 2018 så kommer det högst troligen att se ut på ett helt annat sätt. Istället för en massa stickade alster så lär det istället bli kategorier med: förkylning, feber, hosta, öroninflammation osv. Så att. Ni kan räkna ut vad min blogg kommer att handla om i fortsättningen för nu är vi på rond tre med sjukstuga. 

Igår kväll tillbringade jag och Sonny Lou hela kvällen vid jouren därför att han fick feber och öroninflamation igen. Vi hade kunnat stanna hemma men eftersom han ogärna bör ha hög feber så ville vi kolla att allt var okej och som oftast när vi åker in med honom så brukar det alltid tas en hjärtfilm och blodprov, därför fick vi vänta ganska länge på svaren och var hemma sent på kvällen igen när alla andra sov.

Nu hoppas jag innerligt att vi inte drog på oss någon annan smitta när vi var där fast vi var ganska försiktiga med vad vi tog i för att minska riskerna att dra på oss magsjuka eller någon annan äcklig bacillusk.

Fy för januari och februari.

Nästa gång jag återkommer skall mitt inlägg inte handla om sjukstuga eller något annat dyster. Jag lovar att skriva om något mycket trevligare som en resa till varma breddgrader eller något annat mycket trevligare.

Nu skall vi kurera oss med ingefära och lök samt hänga i soffan med massa böcker.

Pst. Vet ni hur mycket jag gillar min nya matta och nu vill jag bara ha en nya fräscha kuddar och lite mer vårliga blommor på bordet.

Mattan hittar ni HÄR. (adlinks)