Här sitter jag, flickorna sover och Sonny Lou viker pappersbåtar för fullt, han har säkert tagit hundra papper vid det här laget och knölar ihop ett helt ark om det kommer minsta lilla skrynkla i något hörn. Perfektionisten i honom kan väl ändå inte komma från mig.

Jag skulle egentligen städa men vi blev helt plötsligt utan vatten, så nu kan jag varken städa eller ens ta en dusch och vi som får besök av en mäklare idag. Ja, jag vet inte vad min man har tänkt, om han tänker slå till och sälja kåken eller vad han riktigt har i kikaren. Jag hänger bara med som vanligt utan rösträtt hehe. Eller hur var det? 😉

Förresten visst har jag fin blomma, jag älskar dessa fikusar och den platsar så bra på köksbordet även fast den är så stor. Större har den dock varit men min lilla ligist som älskar blommor lika mycket som mig har brutit av en hel kvist så nu hoppas jag att hon inte kommer åt den på köksbordet, men man vet aldrig. Med hennes fart dröjer det väl inte så länge innan hon är uppe där också.

Nu skall jag ta och packa några beställningar som skall levereras till posten idag och förresten kika in hos @lindaslantliga om ni vill vara med och tävla om något fint.

Hej så länge!