Efter en skön helg på många sätt känns det bra att kicka igång vardagen igen, även om jag tänkte lite fula tankar i förmiddags när jag hämtade barnen från parken alldeles dyngsura och med en hel sandlåda i vardera overallerna så är jag ändå glad över min sprillans nya tvättmaskin som gör ett kanon jobb dessa dagar och för att jag slipper det jobbet åtminstone.

Efter ett x antal tvättar och efter att båda flickorna somnat körde Sonny Lou och jag igång med att provmåla en vägg i hans rum för att se om färgen var okej.

Grågröna väggar var tanken men jag hade kanske tänkt mig lite mera mot det grönare hållet än vad det blev men samtidigt kändes den här färgen också så rätt och jag tror den blir lite mörkare och lite grönare efter andra varvet.

Snart är våra vita väggar ett minne blott och jag känner äntligen hur inspirationen sakta återvänder, förhoppningsvis vaknar den på riktigt som allt annat den här årstiden.

Nu skall jag ta tag i det sista inför morgonkvällens Jubileums stick & virk och samtidigt så vill jag passa på att påminna er om att vi syns vid Cronhjelms skolan kl 18-21 i morgon tisdag och ta med er stickor och ullgarn. HÄR kan ni läsa mera om evenemanget och HÄR kan ni se hur Anna-Pia gör rutorna som vi skall göra till konstverket.

Vi ses där!