Vilken skön dag.

Första gången jag känner att jag faktiskt kan njuta av att Sonny Lou är i dagklubben och veta att han har det bra där, Lilo Kay och Juno Mae sover. Diskmaskinen diskar och elden sprakar i spisen annars är det knäpptyst. Det känns nästan lite i samvetet att jag har det så här bra, men då har vi haft en ganska tung vecka bakom oss med tandsprickning och sjukstuga så nää, inget dåligt samvete här inte.

Jag vet, den här bloggen handlar väldigt mycket om vårt minsta troll, men jag märker att ju äldre barnen blir vill jag mer och mer hålla dem utanför, tro inte att jag älskar mindre för det. 

Och kan man låta bli att posta bilder på någon som är så söt så att man kunde äta upp. 

Så fin i sina nyaste kläder av släktingarna i Stockholm, hon är så bortskämd av alla, vår lilla fashionista.

Vad har mamma stoppat på mina fötter nu igen?!

Tröja: Minirodini // Mössa: Minirodini // Leggings: Lindex // Skor: Ralph Lauren //

Ha en riktigt skön dag alla fina!