Gokväll alla sköna!

Nu satte jag mig ner vid datorn och slänger in ett snabbt hej här, min to do lista som inte existerar någon annanstans än i huvudet är snart en mil lång och ja, jag mår ju som bäst när det är fullt ös hela tiden.

Idag har jag, mamma, pappa och Lilo Kay varit på ett ärende lite längre bort. Sonny Lou och Juno Mae var hos moster Bella (hon är guld ♥) under tiden. De hade varit där alldeles för kort stund fick jag som svar när jag frågade hur deras dag hade varit 😉

Det bästa med bilfärd är ju helt klart handarbetet, dock trivs inte den lilla i bilen så det är jobbigt att åka lite längre sträckor och hon behöver underhållas all vaken tid för att inte bli missnöjd. Några maskor fick jag iallafall stickat under tiden hon sov.

Jag är jätte nöjd med dagens utfärd och fick precis det jag ville ha så nu är det bara nästa steg vidare.

Nu har jag nyss kikat på en helt bedårande liten prins och hjälp vad jag blev tagen ♥ Jag avslutade min dag på bästa sätt.

Kram och godnatt!