I samarbete med Lykkeliten

I två månader har jag gått och väntat varje dag på leverans från Spanien och den dagen jag låg som mest däckad så knackade det på dörren och strumpbyxorna och de mest ljuvliga knästrumporna vällde in och jag kände absolut ingenting.

Där har de då stått i mitt kontor hela påskhelgen och bara längtat efter att bli uppackade tills igår när jag visste att jag måste försöka ta tag i karusellen fast jag helst hade legat nerbäddad och blivit ompysslad. 

Idag är jag glad att det blev gjort, livet känns lite bättre, öronen värker fortfarande och jag ser ut som att jag kommit rakt från blåkulla men jag har iallafall de ljuvligaste strumpor och strumpbyxor ända in i webshopen, och det är inte illa med tanke på att jag har stått vid dödens rand hela helgen.

För lillan är livet fortfarande uppochner och jag längtar mest efter att få känna en feberfri panna på barna just nu. 

Dessa Fancy strumpbyxor kom endast i några upplagor. De är lite tunnare än en vanlig men rackarns så fina. Finns här.

Gissa att de säljer som smör i solsken. Knästrumpor till ljuvliga sommarben, det ni.

Nostalgi är dessa mönstrade strumpbyxor för mig, jag kan minna mig om att jag och min syster hade något liknande när vi var små.

Korta strumpor med spets utanför lackskorna är något tjejerna kommer att springa omkring med hela sommaren.

Flera nya ribbade i vårens färger.

Jag hade önskat att hela leveransen som jag beställt hade kommit, tyvärr dök bara halva upp och pärlestrumpbyxan som är den stora favoriten kom inte så mycket som jag hade önskat.

Jag skall lägga in en ny beställning genast den här veckan och hoppas att vi får mera innan sommaren men jag kan inget lova. Så vänta inte för länge ifall ni också vill ha.

Ha en fin vecka.