Det är hopplöst, jag hinner aldrig sätta mig ner framför datorn längre förutom skriva ordrar och skicka iväg leveranser samt dra mitt minsta barn i vagnen som vägrar dagsvila. Därför får detta bli en liten ursäkt varför jag inte bloggar lika ofta som jag hade velat.

Det händer massor, varje dag.

Nu har dessutom våran lilla baby övergått till ett barn med vilja av stål och med hennes framfart kommer hon att slå storasyster med längder i temperament och ni som har följt mig länge vet att storasysters humör inte är att leka med. Så att, sånt hos oss.

För er som följer mig på instagram @victoriasnellman har kanske sett att jag har tillsammans med Marks & Rosengren en fin Giveaway så kika in där för att delta, ifall ni inte gör det redan. Tävlingen pågår till onsdagkväll 24.1.

Nu skall här göras eld i spisen och kanske drickas en kaffe eller två medan det lilla barnet äntligen somnat och de två andra pysslar robotar.

Ha en skön dag!