I samarbete med Lykkeliten Design

Det är med värme som jag tittar på dessa bilder och jag behöver nog inte skriva desto mera än att detta är så barnen. En sandstrand, stenar och hav.

Vi kunde sysselsätta oss en hel sommar med att kasta sten i vatten, plocka guldstenar och bygga sandkakor utan att någon av dem skulle fråga efter något annat. Förstår ni att vår dröm är att bo vid havet.

På tal om drömmar, nu har ni också möjlighet att sticka en drömklänning till barnen för idag lanserade jag mönster till Lilo Kjolen och den må vara enkel att sticka men ack så fin att ha på.

Klänningen är stickad i Sandnes Tynn Line och det är ett garn jag varmt kan rekommendera till sommarklänningar. Garnet räcker i en evighet och dessutom är det svalt och skönt att ha på sommaren. Jag köpte 500 gram Tynn Line i våras och har stickat två klänningar, ett linne till mig i dubbeltråd och har två nystan kvar. Sådant gillar jag.

Nu har jag 20% på Lilo Kjolen, idag och imorgon 27-28.5 så det gäller att passa på.

Här hittar ni mönster.

Ha en riktigt skön kväll!