Hej hoppas att ni alla mår bra, själv börjar jag ta mig ovanför vattenytan trots att jag ännu inte är något att hänga i julgranen och näsan lyser lika röd som tomten själv. Ikväll gjorde jag iallafall ett försök till att måla en byrå och kom ett varv runt, resten får vänta tills imorgon och det är inte likt mig att lämna något på hälft.

På tal om ärtsoppa så vill jag ännu påminna alla ni som har beställt eller beställer mönster. Betalar ni med kort eller paypal så skall mönstret komma direkt till er mail, kommer det inget mönster så kolla skräpkorgen, ibland av någon konstig anledning så försvinner de dit. Hittar ni fortfarande inget mönster eller om det är så att länken inte går att öppna, maila mig direkt så skickar jag nytt. Samma sak gäller ni som betalar med banköverföring, det skall ta max 1-3 bankdagar så borde mönstret finnas i er mail. Vänta inte en vecka, två veckor, eller en månad innan ni tar kontakt med mig. Maila direkt så att jag vet att något är galet och att ni inte fått ert mönster.

Tyvärr så förstår jag inte vad som händer när det krånglar ibland, men jag gör mitt bästa för att ni alla skall få det ni beställer och än en gång vill jag säga tusen, tusen tack för att ni köper mina mönster utan att kopiera och dela mellan er. Det gör att jag kan fortsätta med det bästa jag vet. 

Massor av kärlek ♥