Att få till fina bilder när alla är nöjda är inte alltid det lättaste, ibland lyckas det, ibland inte. Självklart var jag framme med kameran under Lilo Kays dopdag för att få bilder av barnen tillsammans, finklädda och kammade. 

Jag tänkte mig riktigt idylliska sådana.

img_8743-2

En bild lyckades jag få av barnen tillsammans men det räcker med en. Den säger mera än tusen ord ♥

img_8782

img_8792

Hon som är nöjd och glad oavsett vad som än händer ♥

galnabarn

Sedan går det överstyr och det är då det blir lite mera vi. På riktigt.

Jag står där med kameran och försöker få bra bilder och ingen vill samarbeta, då känner jag mest frustration.

Nu skrattar jag och känner lycka, tänk vilken lycka att den här trion är min. Jag behöver påminnas om det varje dag, när de stora barnen är två mot mig, hela tiden, och jag har ingen chans i världen att komma igenom det bandet. Syskonbandet.

Det är livet, det riktiga livet.

Tänk vilken lycka att det har varandra och att jag får vara trions mamma ♥