Vilken dag!! Den värsta och den bästa på länge. Barnen sjukar fortfarande och de blir inte ett dugg bättre, dessutom är jag rädd att Lilo Kay också har blivit smittad för hon verkar hängig och inte alls i form. Mycket klarar jag av men en liten baby som är sjuk det gör mig också sjuk.

Men till något annat spännande så börjar pusselbitarna falla på plats och kanske (förhoppningsvis) redan imorgon har jag en liten hemlighet att berätta.

Iiihh så spännande!

Min fina blombukett av kärleken. De vet nog på Sunds vad frun vill ha och jag brukar alltid kunna gissa vem av floristerna han har varit ihop med, så även denna ♥

Så härligt med lite vår på köksbordet när resten av huset är ett enda stort kaos.

Så till en annan sak. 

Jag söker en van och snabb teststickare till Blomster Romper i storlek 0-3, 3-6, 6-9 månader. Mera information finns på min instagram @victoriasnellman där du även kan skicka pm till mig. Vi hörs!