Om en lördag som inte riktigt gick enligt planerna, men vad gör det, om den ändå blev mycket bättre än planerna som inte blev av.

image

Jag hade tänkt att vi skulle hitta på något roligt idag när vädret var så fint men istället åkte jag in till jouren med en liten som inte bajsat på två veckor. Det har varit två veckor av massvis med gympa, massage, olika huskurer men ingenting har hjälp tills jag fick rådet att åka in till jouren när hon inte längre ville äta. Vi kommer in, sitter och väntar ett antal timmar, pratar med doktorn som säger att vi skall komma tillbaka på måndag om ingenting har hänt.

Jag åker hem med en massa fula tankar i huvudet och känner mig både orolig och dum på samma gång, jahapp dit for den lördagen då och tänker att det där hade jag kunnat höra i telefonen i stället.

Vi kommer hem och vad gör den lilla – ja hon bajsar.

image

Aldrig förr har jag trott att en bajsblöja skulle göra mig så lycklig och lättad, att hon säkert tänkte att hennes föräldrar har blivit lite galnare än vanligt när de båda två står och tittar förundrande på hennes verk som om det var gjord av diamanter.

Tänk att något så litet kan göra så mycket. Och att varje dag få lära sig lite nytt.

IMG_0629 (1)

Nu skall jag försöka ta tag i det jag har på stickorna efter en hel veckas oro och mönsterskrivande. Som jag har längtat efter att bara få skapa.

Det här skall bli något fint och vad det blir vet jag först när det är klart.

Trevlig lördagkväll! ♥