Äntligen, som jag har väntat på detta. Sommarkvällar som är lagom ljumma, mygg(fria), fint sällskap och semester. För ja, jag har äntligen “semester” och det är så skönt efter en hel vinter och turbo jobb de sista veckorna medans Robin har haft pappamånad. Nu njuter jag och dessutom börjar vårt sommarprojekt snart vara klart. Det kan inte bli bättre.

I min man bor en Ernst, som precis i detta ögonblicket är ute i snickerboa och bygger mig bänkar till vårt utebord. Har jag sagt att jag älskar denna man? ♥

Brorsan som jag träffar alltför sällan 

Maria och Lilo Kay.

Lennox och Juno Mae, kusinerna som bor i varsitt land.

Älskade sommarbarn som är ute från morgon till kväll, leker med sina guldstenar, letar maskar, hänger med grannbarnen, cyklar, äter glass och är svart från topp till tå när kvällen kommer. Som jag älskar att ingen av dem ens minns vad en Ipad är för något. Detta sparar jag på burk och plockar fram i november.