I samarbete med Lykkeliten Design

Hej alla, hoppas ni har det bra? Nu sitter jag med endast en dag kvar av vår semester och tar igen lite jobb medan ungarna busar runt här i vårt hotellrum. Vi skall snart bege oss mot frukost och jag längtar verkligen hem till våra egna lugna frukostar med vår egen mat och till vårt Bosse hem som barnen kallar det. Skall bli riktig skön faktiskt att få återgå till egna rutiner igen efter två fantastiska veckor här.

Något jag har glömt att säga er, är att nu finns mönster ute på Tova-Liten. Mitt i sommarvärmen. Men ja, eftersom jag själv inte har tid att tillverka som jag skulle önska så tog jag beslutet om att lägga ut mönster istället.

Väldigt enkla och lättstickade tossor som dessutom värmer alla små babyfötter. Perfekt stickning att ta med sig till stugan eller sitta ute med när man inte längre orkar kratta i rabatten.

Här finns mönster till Tova-Liten, idag 24.5 till -50% (rabatten är redan reducerad i webshopen).

Önskar er alla en riktigt solig och fin dag!

Kram!