I samarbete med Lykkeliten Design

Äntligen är sommarens första mönster ute i webshopen och vad passar bättre än att sitta och tröst sticka när det är så kallt där ute så att man fryser häcken av sig. Något måste man ju göra istället för att sola och bada 😉

Nu är den här, Miss Rosette.

Den ljuvligaste lilla koftan man kan tänka och dessutom rolig och lite annorlunda än en vanlig kofta med raglanärm. Storlekarna går från 1-7 år så den passar även till lite större barn. En stor sommarfavorit hos oss ♥

Mönster hittas HÄR och tyvärr så händer det ibland när man har köpt ett mönster att det försvinner i skräpkorgen, varför vet jag inte men titta alltid där ifall ni inte får ert mönster direkt eller inom några dagar.

Om ni bara visste hur glad och tacksam jag känner mig varje dag när jag ser alla mönster beställningar som trillar in. Ni gör detta möjligt för mig, så att jag kan fortsätta med det som jag gillar allra mest.

Tack, tack, tack, ni är guld allesammans ♥