Inlägget i samarbete med Marks & Rosengren.

Lagom till midsommarafton blev Juno Maes nya kofta och mössa klar. Den här gången blev det inte i stickat utan jag lyckades få till ett helt set i virkat. Att det är helt perfekt det kan jag inte skryta med men då har jag heller inte virkat så där jätte mycket, jag känner mig mera självsäker med stickor i normala fall men när jag såg det här fina Sandnes mönstret inne hos Marks & Rosengren så tänkte jag att jag ville göra ett försök. Det har också varit så roligt att göra något annat än vad jag annars brukar göra, sen gillar jag också att det går så snabbt att virka.

image-01-10-2016-at-00-01

image-01-10-2016-at-00-01-1

image-01-10-2016-at-00-01-2

Ett mönster som är lättvirkat och helt underbart till alla sommarflickor hittar ni hos Marks & Rosengren. Garnet jag har använt är ett bomullsgarn från Sandes och heter Mandarin Petit, det är så mjukt och lent och passar också helt perfekt till små sommarbebisar.

En sommarkofta som kommer att vara i flitig användning hos oss ♥

Jag rekommenderar verkligen er alla inbitna stickare att virka något mellan varven också, det är så roligt att göra något helt annat än att sticka även fast det är nästan samma sak.

Kika in hos Marks & Rosengren ni hittar massor av fina pysselgrejer, knappar och självklart ett stort utbud garn.