En efterlängtad vecka är här, Robin har vintersemester och vi har massor av program på agendan. Det kanske har blivit bokat lite väl mycket kan jag känna nu när tiden inte riktigt vill räcka till. Nåja, vi har en liten miniresa inbokad med bad, hotell och lite annat spännande också vilket skall bli så skönt så.

En sak jag hoppas vi skall hinna göra klart är vår walk in closet och det är i princip bara att lägga kläderna på hyllor och fixa belysning plus lite annat småfix så borde den bli klar. Till den som är intresserad så har jag ett loppisbord nr 106 på amidahallen i Jakobstad med både surt och sött till stora och små, för nu skall här rensas kläder och grejer. Bordet fylls på under veckan.

Senare skall jag visa er det nyaste tillskottet i mönsterfamiljen som blev klart i helgen men som jag prövade först idag och det blev precis så gulligt som jag tänkt mig. Mera om det senare för nu skall här fixax middag till hungriga magar.