Så där ja, här är då mitt senaste projekt, Mammas Isbjörnshoodie.

Jag är stolt, löjligt stolt faktiskt eftersom den här tröjan hör till en av mina favoriter. Tröjan är precis så enkel och minimalistisk som jag ville att Mammas Isbjörnshoodie skulle vara men ändå har den något alldeles extra.

Nu väntar jag och längtar att mönstret skall komma ut till försäljning och mitt mål är att det skall vara helt klart i månadsskiftet september-oktober.

Innan jag lade upp maskor till tröjan valde jag garn och färg med tanke på vetefält. När tröjan blev klar tänkte jag noggrant igenom mitt val av fotograf och bestämde mig för Michelle eftersom hon fångade den känslan jag önskade mig under graviditetsfotograferingen när jag väntade Lilo Kay. Jag ringde henne, förklarade min vision samtidigt som jag sa att jag ville ha ettårsfotografering i samma veva. Vi åkte ut till ett fält, fotade samtidigt som vi försökte få i ordning alla barn och en baby som bara grät men ändå kände jag mig trygg eftersom Michelles hela tiden hade ett lugn och hon fick barnen på gott humör. När jag sedan kom hem och fick två bilder skickade till mig så kände jag bara ren magi ♥

Detta inlägg innehåller varken reklam eller något annat utan kommer rakt från hjärtat. Kika in hos Michelle om ni vill ha fantastiska bilder, dessutom stylar hon och gör fantastiska frisyrer och make-up.