Måndag igen, jag vet inte men det känns bara som att jag skriver måndag och fredag hela tiden men de där andra dagarna försvinner på något konstigt sätt och när jag är där mitt i då har jag ingen aning om var jag befinner mig.

Nu har vi just och just vaknat upp från en lång och hemsk influensa eller barnen har, inte jag dock. Jag känner mig fortfarande som att jag blivit överkörd av en bulldozer och kan bara säga att det är en riktig manflu som har drabbat mig, minus ligga under filten och tycka synd om mig då förstås.

Annars är livet som vanligt, inga konstigheter här inte. När man tittar ut genom fönstret en söndagmorgon och inser att man glömt att låsa ytterdörren.

Att man sen är världens dummaste mamma som säger att barnet inte får springa ute i bara nattlinne och vinterskor mitt i vintern. Dessutom en väldigt dålig sådan som plockar fram kameran och sedan publicerar det på sin blogg, men hej så här ser livet ut som trebarnsmamma ibland, när rosenbladen inte regnar ner från träden och föräldern borde ha gjort allting mycket annorlunda.

Må hända att jag också lär mig.

Kram och en fin start på veckan ♥