Med ett hej från den fortsatta sjukstugan hälsar jag att kanske världens sötaste mönster nyss har landat in i webshopen.

Vad annat kan man göra än trösta och snyta sjuka barn än sitta och sticka? Okej, själv hinner jag inte sticka längre eftersom de två minsta barnen inte sover som de brukar och är för tillfället väldigt mammiga och helst vill sitta i famnen men jag får ta igen det senare tänker jag. Istället får jag njuta av alla era #lillaisbjornsromper på instagram, vilket inte är så fyskam det heller.

Mönster till Lilla Isbjörns Romper hittar ni här och den här lilla rompern har jag stickat i Sandnes Merinoull, ett favoritgarn och färg som jag har lite extra crush på för tillfället. Rost. Behöver jag säga mer? Garnet hittar ni hos Marks & Rosengren.

I samarbetet med Lykkeliten design