Hej och tack för era kommentarer angående namnet på vår lilla skrutt, så roligt att så många har vågat gissa och vilka fina namn ni har kommit med, alla namnen känns väldigt vi och ni får se efter dopet om någon har prickat rätt.

Till en annan grej, jag såg att Bildbolaget Du&Vi kommer att ordna en julfotografering i år igen den 12 november kl 09-12 så passa på att åka in till studion och ta era julkort då. Jag lovar, bilderna kommer att bli superfina och ni slipper en besvär med att fixa julkort själva.

duvi_151106-1_0205_

Här är fjolårets variant, den ena lite gladare än den andra och jag lovar, om vi skulle ta ett julkort i år också så skulle den där munnen på flickan i korgen vara ännu större än då. Mina hårstrån kommer att vara gråa innan den här trotsen är förbi. Men jag får trots allt lite jul längtan när jag ser bilden.

Nåja, nu skall den här mamman ta en liten paus från de större barnen och åka iväg med lillan på galej och som jag kommer att vila öronen.

Ha en riktigt skön kväll.