Det sista jag har tagit av mina stickor är en romper till Lilo Kay. Jag har en förkärlek till dessa små plaggen och just en romper är det första plagget som jag gjorde mönster till själv när Sonny Lou var liten baby och jag inte hittade ett endaste rompermönster någonstans.

Idag finns det massor av olika söta rompermönster men jag kommer ihåg hur jag letade efter det när Sonny Lou var liten och när jag inte hittade så då började göra egna istället. Nu har jag gjort en till Lilo Kay av garnet som slapp över när jag stickade hennes höstlövjakke, och jag använde mig av samma lövmönster som till koftan men jag gjorde eget mönster till själva rompern.

img_8858

img_8887

img_8874

Tyvärr så har jag inte skrivit ner mönstret men en vacker dag skall jag ta tag i alla mina mönster och göra något av dem, jag lovar!

Nu skall här bli eld i spisen och lite nyttiggöra och så borde jag ta mig in till staden för att kolla på något till farsdag, jag har present torka och det enda jag kan komma på är kalsonger och strumpor, eller kanske en chokladask som jag kan äta upp själv. Fyndigt eller hur!

Vad köper ni?