Vi kickade igång denna måndag med lite lokal shopping (visst kommer ni ihåg lokalförmånskortet som jag skrev om tidigare, HÄR kan ni läsa mera) men miss kräsen som jag kånkar med mig i bilstolen är inte det bästa shoppingsällskapet om jag uttrycker mig milt.

Först stoppet gjorde vi hos Hartmans för lite måluppköp och redan när vi steg in över tröskeln hade lillan nog, för henne hade det räckt med en färg till allt och hon protesterade vilt när jag började prata nyanser i olika gråa toner. Det blev inte bättre sen när vi stannade till vid Marks & Rosengren. Garn har vi hemma så det räcker var nog hennes tanke och gjorde allt för att få ut mig ur butiken. När vi sist och slutligen kom till Lenas Shop och hon såg alla inredningsprylarna då slöt hon ögonen och somnade med tanken att detta överlever jag inte i vaket tillstånd.

Några timmar senare plockade jag upp mina två andra barn från parken med lite mål, ett galet fint garn, en korg och krokar att hänga i tjejernas rum.

Garnet, en ny favoritfärg. Kan inget annat än gilla den mustiga färgen som bara väntar på att få bli något riktigt fint.

Jag är nöjd med dagens uppköp men mest är nog lillan som får vara hemma igen.